Bijna 2019

Nee dit is geen foutje! Dit is een kromme (toch voor veel mensen een) waarheid. Maar is het ook jouw waarheid?

Lees even mee en oordeel zelf.

Het is nu bijna het einde van 2017, tijd om terug te blikken en vooruit te blikken. Iets wat we allemaal doen. De ene doet het bewust en de ander onbewust. De ene vindt het pure onzin terwijl de ander hier heel veel hoop uit put.

We laten immers het jaar 2017 achter ons met alle negatieve dingen en hopen dat 2018 maar een mooi jaar mag worden. Zelfs voor de mensen waarbij 2017 een geweldig jaar was, hoor je vaak terug denken aan de momenten dat 2017 toch niet zo mooi was. Dit is niet gelukt, dat heb ik niet bereikt of had ik maar dit of dat gedaan.

Eigenlijk kun je december van een jaar ook vergelijken met het najaar van jouw leven. Ook in het najaar van een mensen leven kijken mensen terug op het leven dat ze hebben geleefd, vraag je dan aan deze mensen om een balans op te maken dan hebben ze vaak spijt van dezelfde dingen. Spijt dat ze veel hebben gewerkt en minder tijd hebben besteed aan de dingen die ze echt leuk vonden. Dat ze te weinig hebben gereisd of zich te veel zorgen hebben gemaakt voor dingen die uiteindelijk toch nooit gebeurden.

Het najaar van een jaar is voor veel mensen dan ook terugblikken op het afgelopen jaar. Waar heb je spijt van en wat had je graag anders gedaan? Het mooie van het einde van een jaar is dat er weer een nieuw jaar aankomt, waarvan je niet weet wat er gaat gebeuren en voor je het weet is het al weer eind 2018 waarbij je weer terug gaat blikken op het jaar ervoor en waarbij je dan denkt: "gelukkig staat 2019 voor de deur".

Sinds we in het digitale tijdperk leven en ons brein elke minuut van de dag bezig wordt gehouden, lijken de maanden, weken en dagen steeds sneller te gaan en is het echt voordat je het door hebt alweer 2019.

Stel je nu eens voor dat je niet in december 2017 zit, maar in december 2018 en je blikt terug op het afgelopen jaar. Waar zou jij dan spijt van hebben als het niet was gebeurd? Als het je niet was gelukt? Als je dat nog steeds deed?

Pak eens een blaadje of een schrift (eventueel een bullet journal) en schrijf dit eens op!

Schrijf ook eens op hoe dat jij jezelf zou voelen als het echt december 2018 was en wat je net hebt opgeschreven waar is. Hoe groot is de pijn? Klein of flink aanwezig?

Hoe leuk is je leven als die dingen niet gebeuren? Hoe goed is je gezondheid? Hoe zou je leven eruit zien?

Leef je echt je mooiste leven?

 

****sssttt laat dit eens even bezinken****


Het mooie is natuurlijk dat het pas 2017 is en 2018 voor de deur staat en al die dingen die je net hebt opgeschreven...daar kun je nog een heel jaar aan gaan werken.

Zo staat voor mij vast dat na het succes van het eerste boek er toch echt een tweede boek gaat komen

EN

Dat we op 8 januari starten met een GRATIS “healthy week challenge”.

In deze week kijken we niet alleen naar voeding, maar ook naar training, mindset en verminderen van stressfactoren. Allemaal door simpele en direct toepasbare tools en opdrachten.

Dus wil jij niet de elementen op je lijst hebben staan die je net neer hebt gezet, dan zou dit zomaar eens een kans voor jouw kunnen zijn.

Wil je meer weten of je gewoon aanmelden: http://bit.ly/2AERMbf

Weet dat maximale resultaten komen van maximale inzet en laat de maand december van 2018 anders verlopen dan dat je hierboven hebt opgeschreven!

 Ik wens je nu alvast een geweldig 2018 toe!

 P.s. Laat als reactie eens achter wat jij niet op je lijstje wilt hebben staan in december 2018.