Wall of Fame!

Hier vind je al onze helden. Helden die hun dromen hebben waar gemaakt. Helden die hun mooiste leven leiden!

Kom ook op de wall of fame. Start nu!

Anomiem

Het resultaat van iemand die graag anoniem wil blijven na 3 maanden knallen.

Begonnen met het receptenboek daarna de één week voedingsschema om te kijken of het beviel om halverwege die week al over te stappen op het create your better body programma!

Danique

Jong geleerd is oud gedaan. Danique wilde een paar kilogram kwijt en realiseerde zich al snel dat als hij zou kiezen om wat te leren en voor de lange termijn te gaan. Hij iets leerde wat hij zijn hele leven kon blijven toepassen en zelfs mee kon nemen naar zijn eigen familie.

Robin

Het resultaat van Robin na 3 maanden knallen.

Bekijk het verhaal van Robin en zijn ervaring in de video verder op de pagina.

Create your better body program

Alles wat jij nodig hebt om van jouw lichaam een fitte machine te maken.

Start vandaag nog!

Inge 

Al sinds de geboorte van mijn 2 kinderen (2011 & 2013) bleven de kilo's eraan zitten. Al vele malen had ik zelf geprobeerd om kilo's kwijt te raken, door op mijn eten te laten "want ik wist zelf wel waar het steeds mis ging". Ik ben een enorme zoetekauw en vond het lastig om dat te laten liggen. 

Maar begin dit jaar ging dit knop echt om, nadat ik de zoveelste poging had gedaan om af te vallen (met een resultaat van -2,5 kg in 3,5 maanden). Na contact met Joost zag ik het helemaal zitten om aan de gang te gaan met de weekmenus. 

Met de kinderen was het ook goed te combineren, omdat het allemaal te kopen was in de supermarkt en qua smaken was het ook niet pittig.

Ook omdat ik één keer per week s avonds niet hoefde op te letten, hield ik het erg goed vol. 

Doordat ik nu 6 weekmenu's heb, heb ik een mooi document om altijd naar terug te pakken mocht het weer even verkeerd gaan. Maar ik ga er dit keer voor zorgen dat de kilo's er af blijven, want ik voel me veel lekkerder en beter in mijn vel!!

Robin

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.